Pocity...
Dotkni se struny
jež na houslích se vzpíná
dotkni se noty
která v hlase zpívá
dotkni se slunce
které nikdy neusíná
a tmavé noci
jenž den vždycky střídá
a okovů na noze
jenž někdo ti přidělal
a bolavých slz
když nevíš kdo to udělal
dotkni se nádherného, tichého spánku
a jeho vůně,..
jde cítit po heřmánku
a vánku
a svobodě
a pocitu volnosti,
který tě od bolesti
aspoň jednou odprostí
...
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: René Vulkán, labuť, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)