Vanitas
Anotace: nevím, snad introspekce
Přemýšlet v noci nad tichem
to rozumné prý věru není
Ticho je dechem samoty
kdo zastaví duši krvácení
Nepravdy zdobíme mašlemi
A lžeme u zpovědi
Sutanu má přec naše svědomí
Nepřítel nade všemi
Od pravdy dveře raději zavíráme
A ve tmě pak vrážíme do zdí
Perutě andělů ty dále nesvíráme
Přesto se divíme, že úsvit se spozdí
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Eliott Fargley, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)