Ještě stále Ti tak málo říkám
Anotace: Pro Tebe, děvče, kvítku, mámo, kohokoliv ...
Ještě stále
Ti tak málo říkám
– jak Tě oceňuji,
jak si dobře vedeš.
Ještě stále sklouzávám
ke starým zvykům a mýlkám,
jakože, když vypichuji hnidy,
tak tím „miluji tě“ říkám
Nevím, kde se mi to vytratilo,
však taky jsem Ti chtěla říct,
jak Ti ten úsměv a smích svědčí.
Ještě stále, když
zrovna jako atomovka nezářím,
tak jsem docela ostýchavá,
až mě to samu zaráží.
http://www.youtube.com/watch?v=Fq00p83gVwY
Přečteno 394x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, ilona, Beepat, Arthur Bimbaud, divoska_jaja, lennerka, sophia92, enigman, Sleepwalker, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)