Nedělní ráno
nedělní ráno
vítr s oknem cloumá
neni to tak dávno
co proběhla stejná
podobný pocity
pochmurná atmosféra
ztracený životy
a v srdci díra
nohy pod dekou
hlava nechápe
co oči sledujou
přesto netápe
jít spát
nebo zapít žal
jen tak nevnímat
nebo zkusit dál
potlačit myšlenky
shodit tvář
leju víno do sklenky
a zastavim čas
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, BARBYE, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)