Ranní symfonie
Anotace: *ale zpívá se dosti ztuha*
Život, nikdy nekončící symfonie
Strategie je přežít až do konce
Dvořák s Mozartem asi by koukali
Co všechno jsme tu zvorali
Kávu snídám vždycky černou (se smetanou)
S chmury se srovnávám Pod peřinou
(nejlíp s Tebou)
Nezahynou. Naše společné tóny
Dokud nedopiju.
(Proto žiju!)
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta G., strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, Houda, CULIKATÁ, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)