Není dne beze snu
Anotace: Konecne snad správná kategorie )
Žijeme všichni stejné dny
Stejně dlouhé
Stejně krátké
Dýcháme spolu jeden vzduch
Někdy s obtíží
Někdy s rozletem
Známe spolu mnoho pravd
Pravdivých
I bolestivých
A přes to vše,přes nekonečnost okamžiku
Přes pomíjivost citu
Přes všechno co víme
Občas jen ruku v ruce na to vše nezaujatě hledíme.
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
Komentáře (1)
Komentujících (1)