Déjá vu
Nejednou bloudil stín tmou,
přes údolí v křídlech zimy…
Procházel svět za tou jedinou,
Přes všechny barevné sny…
Přes věčnost strážců dnů,
kráčel sám se smrtí.
Zahalen v dešti –žalu-
lovec,stal se obětí…
Již,srdce zpívá o duši
písně sladce omamné,
nechť rozkvitne zář růží
v sadu lásky skutečné…
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: Lasombra, Denael, ilona, 4LJFilip, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, BARBYE
Komentáře (0)