Anotace: (jako vždy bez nápadu)
ty svym zpusobem je to krasne, svym zpusobem by to ode mě zasloužilo i ST ale nedam nedam nebudu podporovat umělce v depresi to se nema todlenctoto to se musi psat nejlepši dila za vesela ne za umírajícna!
16.03.2010 18:55:00 | angelicek