Tajemství
Anotace: ale kde ho hledat?
Tajemství
Až tě zase příště uvidím,
půjdem se projít
parkem podzimním.
A než rozdělí nás celý svět
pak ti ještě naposled
něco dám
..list zmáčený deštěm, co spadl na zem a celý zčernal...
,,Ten je pro tebe.“
řeknu tvým očím,
které ví,
že je pod ním schován život
a celé jeho tajemství....
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)