Jak je to u nás
Anotace: Tři limericky ze součastnosti.
Zdravotnictví
Ministerstvo zdravotnictví
horší je jak nevolnictví
u lékaře plaťte
rychle se pak ztraťte
to je jejich účetnictví
Školství
Školství máme v rukou pevně
pokroková my jsme země
máš titul za chviličku
jenom předej sumičku
vzdělaná jsme proto země
Ministerstvo pro menšiny
Ministerstvo pro menšiny
dělá samé voloviny
marně se tu snaží
my ho máme v paži
vyženou ho i menšiny
Přečteno 318x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Holis, střelkyně1, jita.1965, hezule, harmony, ilona, sophia92, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)