Anotace: archivní - 3.3.2008 původni anotace: miniaturka --> vzpomínka na rozhovor s indickým profesorem a jiná semínka myšlenek z cest ...
ze semínek myšlenek vyroste strom nových otázek. bude mít košatou korunu a každá větvička bude symbolem nového nepoznaného tajemství.
18.03.2010 20:23:00 | Stoneman
Musíš hodně nahlas zpívat "Vstávej, semínko, holala, bude z tebe fiala." A pak se draci leknou a zalezou. :o)
15.03.2010 23:35:00 | divoska_jaja