Svět...?
Anotace: Vystřízlivění?????
Já poslouchám Nirvanu
a je mi do breku
celej tenhle (zasranej) svět je nehorázně k vzteku!!
Já závidím feťákům
ty chvíle, kdy jsou sjetí
chvíle, kdy netuší, že svět znásilňuje děti!!
Rváči a zloději, zbitý holky na podlaze.
Ne, život není fér-
tady že máme žíti blaze?
Nikdo nic nevidí,
jen stádo, neosobní dav!
Vím, za vzpouru se platí draze
a každý hlídá si svůj...
Už dost!
Tohle je náš svět, lidi!
Tak pojďte za něj bojovat!!!
Já závidím feťákům
ty chvíle, kdy jsou sjetí-
Ale nikdy nestanu se jedním z nich!!
Já budu se rvát
za hezčí svět pro SVOJE děti
a nezapomenu na opravdový smích.
Poslouchám Nirvanu
a zase mám chuť žít
o lepším světě nebudu jen snít!
JÁ ZMĚNÍM HO!
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, Surya, Arret, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Verena
Komentáře (3)
Komentujících (3)