Cesta životem ...
Anotace: ...bouře mě sráží na kolena ...
Musíš být stále ve střehu,
počítat s každou možnou ranou,
většinou přijdou zepředu,
osud má dávno cestu danou …
Po chvíli klidu další bouře,
naráží vlny na kvetoucí břehy,
naštvaný vítr vzdouvá moře,
v bolestech trhám další stehy…
Život je jako na houpačce,
na horské dráze dnes si připadám,
nohy mi vážou k zemi svlačce,
jen oči vzhlíží k modrým výšinám…
Přečteno 367x
Tipy 42
Poslední tipující: Labanda, Holis, strašidýlko-střapatý, kuskus pruhovaná, ilona, Radek.oslov.Šafárik, harmony, hašlerka, CRASH, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)