Lítost a lži
Anotace: To se tak člověk někdy zamotá do svého světa lží, lítosti a vymlouvání, že se pak cesta zpátky hledá těžko.Záleží na každém z nás jakou cestu si vybereme..
Prázdná mysl
a jen tiché pohledy z očí do očí,
proč nemáš život ráda,
copak ti slunce a upřímnost nestačí?
Ztrácíš se a tvá slova mizí v dáli,
žiješ jen ve lžích
a znáš zklamání,
tak odhoď masku, sundej své boty,
běž bosa brouzdat se do trávy,
kde faráři odhodili taláry.
Protrhni mlhavou kletbu,
která Tě svázala už před lety,
nelež stále v posteli,
vždyt voláš smrt
a otvíráš v srdci šelesty.
Nemrač se, přestaň se litovat
a vyjdi mezi lidi ven,
nekončí život ve vzpomínkách,
ale začíná stále nový den.
Rozjasni líce a pros každého z nás,
nikdo nemá kamenné srdce,
jen si chce užívat radostný čas,
který Ti patřil a snad bude zas...
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., harmony, zelená víla, hašlerka, Psavec, ilona, Mbonita, Houda, enigman, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)