růžovej nátěr
Anotace: 15032010 za barákem kdysi rostlo obilí. teď už ne.
poslední zbytky slz
v kredenci jsem utřel
schovával jsem je na
příhodnou chvíli ,
kdo moh vědět, že
obilí tu už neporoste
a jen samý
hnusný
skurvený
americký domy
a růžovej nátěr
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka, divoska_jaja
Komentáře (0)