...........
..
sněhové tulipány k zemi z nebe se snáší
v kamenech vrytá slova vítr neodnáší
jen hliněné stopy doprovází můj stín
když protkaným dnem poletuje krajkový
temný splín
šedavá opona k výšinám klesá
a v rozpraskaných dlaních vprostřed lesa
v hedvábném šatu víly se vznáší
perlový odlesk na stěnách mizí
vše kolem není a přitom zdá se být cizí
v ryzích pravdách
co ukryté jsou v denní noci
a čekají na probuzení v podvečerním putování
kde rozum srdci nezaclání
v zářivých duhových šálách z květů
jež nevyřknou nikdy poslední větu
ve spícím tulipánu bouře neutichá
.:Slyšíš?:.
/navenek slunce hřeje
uvnitř však malíř se nezasměje/
a přesto
dál maluje z-lámanou cestu k radostem všedních dní...
- (Kdo ví, kdy přijde náš - poslední)...
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý, zlomený a nanicovatý -__-, enigman, harmony, Lenullinka, Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)