Nidky to nevzdávej!
Anotace: Kratke, doufam vystizne,ale to soudite vy ja ne:0)
Nesmíme se vzdávat,
nikdy!
nikdy!
ne-nechme se klamat.
Ztratíme-li své sny,
zbyde nitro prázdný.
Težko hledat ztracené,
neztrácejte NIKDY ne....
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (0)