Umírám
Anotace: pokus v angličtině
I AM DYING
I have never already keep smile,
I will never happy.
I love you further,
You grasp it (finally) already!
I am in the dark,
I am dying slowly, but surely.
UMÍRAM
(překlad)
Už se nikdy nebudu smát,
Už nikdy nebudu šťastná.
Miluji tě dále,
pochop to konečně.
Jsem ve tmě,
pomalu, ale jistě umírám.
Komentáře (0)