Ulica
Za zvuku fláut,
ladný pohyb v tanci.
V tanci žiara hviezdy
ako v bludnom pohybu svetlušiek.
V dunivom pochode
blížiacej sa búrky.
Stromy ostali v temnote,
praskali od stonky.
Srdce poskočilo
od bolesti strachu.
Mosty budúcnosti zmietlo
bez zrnka smiechu.
Pouličná lampa osvetľujúca
najhlbšie zákutia života.
Lúče mesiaca predierajúce
sa hradbou mrakov .
Žiara veľkomiest
vstupujúca do nebies.
Vôkol diaľok smejúca
sa ulica.
Zabudnutá časť existencie,
neskorá hodina.
Život len začína.
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)