Život je hra...
Život je hra co má jeden konec
ať už jsem šašek a nebo borec
mít spoustu problémů nebo žít s klidem
jak Tom na farmě se svým bratrem Sidem.
Ať cítit lásku nebo jí dávat
to je to co už nezačnu chápat
i když bych chtěl, mé jediné přání
dát svoje srdce jediné paní.
Může o mne padnout kdejaká fáma
čekám až přijde ta správná dáma,
ta co bude v mém srdci dána
a prohlásí mně za svého pána.
Vždy jsem si přál zažívat lásku
nikdy jsem nevyhrál žádnou sázku
když se zadařilo tak jsem to zkazil
svůj jazyk do ,,V´´ jsem přitom plazil.
Už je tomu nejspíš tak
nejsem nic víc než slizký had
takový co v sobě má mnoho jedu
utápím svůj žal ve whiskey a ledu.
Asi se nezmůžu na nic jiného
proč vstoupil jsem do toho kola připraveného...?
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, JohnyD.
Komentáře (0)