D R ÁP E
Anotace: ...jen tak, aby řeč nestála.
***
Člověk se škrábe na výsluní
ale
nejčastěji se drápe v
a kousek vedle
často i končí
Zabal si taštičku
se svými penězi
přidej i kasičku
patřící ke knězi
prý se má pomodlit
dostane znamení
to mu má postačit
uteks´ jak z vězení
znáš svoji cestu
bez ohledu směru
podřízenou gestu
živou zpronevěru
Oškubals´ vše i desatero
zalkl tě čas
poposero
teď se modlíš a jsi tam ... v
***
Přečteno 288x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Rejha, střelkyně1, Mademoiselle Drea, 6thSun, modrá..., enigman, harmony, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)