Mění se vše kolem nás, i my se měníme..změna je život, co naděláš. Ale jsem rád, že rtuť teploměru se má příští týden vyšplhat o něco výš :-)
17.03.2010 22:16:00 | Chancer
jsem překvapen, a potěšen. a v rozpacích...jsem chtěl tu básničku dneska ráno smazat, protože mi připadala jako shit. mno, asi nevím co je umění. jinak všem děkuji na komenty, tipy, ST...
16.03.2010 21:01:00 | JohnyD.
právě ta proměnlivost nás mění..učíme se zrajeme a snad třeba zrovna já ..snad časem zmoudřím .Pěkně napsané ST!
16.03.2010 10:08:00 | xoxoxo