Anotace: Reakce na Karsovu báseň "Takový já jsem..."
POTMĚ
Neříkej a nepověz,
o čem v noci sníš,
ženská v mých snech řádí,
jak Golem utržený ze želez!
Jako velká voda,
či studený blizzard,
nebo lavina.
Ne, mě není škoda!
Tak pusť se do mě,
a nešetři mne, chlapa,
proč být opatrná.
Vím, že radši jemně!
:o))
16.03.2010 13:45:00 | Zasr. romantik
Jarko, nebuď skrblík, řekni víc, o čem sníš po nocích na své vodní posteli s sobotu i v neděli :-)
16.03.2010 08:00:00 | Kars