Kdysi...
Anotace: jedna pro Culíka smutná,ale už se culí:-)
Pod lampou černočerná tma
srdce halí mysl vzpomínkami
dětská ústa měla by se smát
nebýt opředena podmínkami
tupá bolest vráží chmurný klín
číší přeteklých cizích vin
přelitých prahem starých stromů
nechce se vrátit nikdy domů
-do dětství
Přečteno 350x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, Tacca, CRASH, Quigleika, ilona, malá slečna, zelená víla, Psavec, danav, enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)