vám nice...
stál jsem proti zdi
zuřící bouře běloby
s přivřenýma očima
a viržínkem v koutku…
když tu mezi námi
bez vyzvání
přitančila ona
jako vždycky
se škraboškou
a roztáhla svá křídla
zatmívání…
vmetla mi do tváře
výraz překvapení
a v útrobách uší
ensalmadora zašeptala
rozcuchám vlas ti…
vytržen oknem
otáčkami motoru
v agónii slasti
pokrytý ohněm
cítím všude tvé prsty...
pak otočila klíčem
zrušila světlo i zvuk
a já slyšel jen
praskot chladnoucího kovu
s červíkem v hlavě
pojídajícím svou potravu…
obejmi mne
živočišně žraločím stiskem
podíváme se spolu
co je schované za zdivem…
Přečteno 377x
Tipy 54
Poslední tipující: isisleo, Indigo, drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, šuměnka, dream in emptiness, Impresse, Jana M., WAYWARD, divoska_jaja, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)