PRÁZDNO SLOVA
Anotace: /prázdno slova, světlo v nás/
Vteřina,jen pohladí myšlenku
v každičkém písmenku
otočí se svět
nebude závidět
jen hledat krajinu,svého svědomí
a láska světlo ochrání
ve střípku vědomí
se křídla nemění
jsi světlo,
já jen hloupá můra plačící
svědomí mně řeklo
ozvěnu vraždící
krasná náruč,má jen otazník?
já jen smutný básník
co prázdno slovům,
slova navrací.......
Přečteno 316x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta G., ilona, Mbonita, carodejka, Psavec, Jarka, mademoiselle secret, Květka Š., PPetrushka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)