Taky danajský dar
Anotace: O životě? O smrti? Nejspíše něco mezi...
Sbírka:
Můj ekosystém
Kde je ti konec?
Vzpomínáš?
Seděli jsme na lavičce u lesa
a rozebírali výhody žití…
A řekli si, že život je dar
A rozebírali jsme je tak dlouho,
až jsme si uvědomili,
že smrt je štěstí
Život je dar…
Danajský dar…
Ten nejdanajštější, jaký jsme mohli kdy dostat
A jeho žití je permanentní vnitřní posilovnou,
která spolehlivě umlátí i tu nejsilnější touhu
cokoli si dokazovat
Smrt je bílým ručníkem…
Je šatnou, přese kterou se dostanete z posilovny…
Je osvobozující…
Život je dar.
Smrt je štěstí.
Hradec nad Moravicí
9/3/2010 20:45
Thx 4 everything D.
Přečteno 479x
Tipy 14
Poslední tipující: hanele m., malá slečna, přezdívka, J.U. Ray, Lea Aura, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, CULIKATÁ, labuť, René Vulkán
Komentáře (5)
Komentujících (5)