...o trištvrte na tri...
Anotace: Opantaný Vesnou,na perách,z jarnou piesňou...
neskorá jeseň
skorá vesna
aj táto zima je
strašne desná
radšej by som sa
pozrel na tie letá
vždy keď si bola
len tak z rána
z mála
odetá
no a potom
keď slnko začne sálať
ja budem Tebe
a Ty mne dávať
živú vodu
tam kam to patrí
len teraz prosím
nazapál vatry...
...o trištvrte na tri...
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: Cecilka, Mbonita, Psavec, modrá..., hanele m., Kett, enigman, labuť, CULIKATÁ, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (2)