Anotace: ...mohlo by tak být....
Neutekl jsi dětství, nedošel jsi k dospělosti, to musí být fakt k zlosti. Spát a jen spát je nemožné, nejsme medvědi, abychom si ustlali na celý půlrok.Jinak myšlenka krásná, asi bych brala to nic nedělání dost často sama.
16.03.2010 17:07:00 | jaroslava anna