Betonová marnost
Bolest skrytá v rezivělých ranách
a uslzených dnech
Vím,že slova prokletá
neseme si na bedrech.
Opuštěná v zoufalství
odporuje větru,dešti..
Tíží ji strach z naděje a odhodlání.
Čeká na záchranu,jež zabloudila
tam, kde lidská srdce zapomínají.
Marnost stala se zde královnou,
to pak těžko hledat pomoc..
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, Čoki, Labanda, stravla
Komentáře (1)
Komentujících (1)