Anotace: ochraňuje? co je pod ní?
Hezké a donutí to k zamyšlení. Pochopil jsem to tak, že člověk navenek sice nějak působí ale ve skutečnosti může být uvnitř úplně jiný a to už musíme poznat sami, co se opravdu skrývá pod tou kůží...
17.03.2010 14:49:00 | Muscl