VEČERKA U LESBY
Snad připomíná nepatrně anděla
Má blonďatý vlasy
přes záda vytetovaný křídla od ježíška
a ve svým krámě všechno
na co si vzpomenete
Hledívám na ni potají když
projíždím tudy tramvají…
Občas je zrovna venku a na tabuli
krasopisně píše:
Drůbeží šunka – 9, 90
Hermelín – 19, 80
Muller…
V Lisabonu jsem denně při cestě
do města
potkávala poetickou stařenku v okně
V Židenicích na Kuldově
zas lesbu v poctivý svý hokně
Dva roky budou tomu…
Tahleta lesba
mě jednou vezla
z discotéky domů –
Přečteno 626x
Tipy 22
Poslední tipující: Niky88, Sima, Skywalker, Taog, Divoženka1, 4LJFilip, ilona, modrá..., labuť, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)