Nekončící noc
Anotace: trocha volného verše staršího data
Nekončící noc
V noci
Když plamen svíčky zemřel
(Krčíš se v koutě)
Stíny jsou tak zlověstné
A kapky vody padají do kuchyňského dřezu
Následná ozvěna je tak hlasitá
(Svírá se ti hrdlo)
Noc je mladá
A nekončí
Slunce odvrátilo svoji tvář
(Nemůže se na tebe podívat)
Hodiny tikají svoji symfonii
Jako tisíce nožů
(Bodají tě do duše)
A hvězdy jsou tichými svědky
Nikdy nepromluví
(Je to jen v té hlavě)
Každá noc musí skončit
Ale tato?
Nejsi si jistý
(Strach vždycky najde skulinku)
A tam může růst
(Tahle noc neskončí)
Slyšíš?
Vítej v nekončící noci
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (0)