Pro sněženky, které jsem zapomněla
Anotace: (o speciálních chvilkách)
Bílé okamžiky jsou rychlé jako Oka Mžiky
Čiré jako růže ze skla
Příjemně chladí Rosa ranní
Je pryč! Jen tak stekla z dlaní
Bylo by, abych si neposteskla!
„Pro jednu kapku,“ zeptal ses,
„proč se ti srdce třepotá?“
V hlavě mi luční zvonky zvoní:
„Neřeknu.“ (Jsem už taková)
Přečteno 285x
Tipy 23
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, zelená víla, René Vulkán, Psavec, modrá..., labuť, Zefi, pan nestálý, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)