Bárbínka
Anotace: Rychlobáseň o slečinkách, kterých přibývá jako maku! :D
Vstávej o pár hodin dříve
rychle řasy zkontroluj
však vím, tvé tělo ještě dříme
tak si trochu zasportuj!
stačí ovšem sed a leh
aby pot tě nepolil
raději vodou se polít nech
aby tvůj ken se nezlobil
že sportovala jsi až moc
a teď jsi škaredá jak noc
protože tvůj obličej je barevný jak duha
však neboj, make up - tvůj sluha
rány tvé zahojí
ať miláček tvůj se už nezlobí!
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, Žqáry, tomáš lenoh, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Ante portam inferam
Komentáře (2)
Komentujících (2)