..nojooo..ono se řekne..žít..
..(ale ona je to dost dřina)..
..a jeden se snaží kupu..málem tisíc..let..
..a furt to tak nějak není ono..
..snad bych i řekla, že to jsou pouhopouhé..
..sračky..
..a že..říkat chytrá písmenka..
..je někdy daleko jednodušší..a zní to..
..tak nějak.......divně..
..vlastně..je to jakési povědomé..
..žebyfilozofíííe :-)))
06.04.2010 21:07:00 | isisleo