orwell napsal moc pěknou knížku Na dně v Paříži a v Londýně.........
moc pěkná drsňácká prokletá
19.03.2010 09:28:00 | pamp_elka
Příjemné počtení i když asi zrovna žití v takové situaci moc pěkné nebylo.ST
18.03.2010 02:34:00 | jaroslava anna
děkuji Culíku...ta básnička je totiž psaná v reálu,ač to tak nevypadá....já dělal tři měsíce v Londýně v továrně na světla...byl jsem tam sám,vopuštěnej a mnohdy spal i v parku a na ulici...tam jsem ji složil a 5 let nosil v hlavě...:-)))
17.03.2010 16:13:00 | Houda
Koukám-nikdo nic nepíše,Culík to musí napravit a poslat alespoň rozculený culík:-)))-dnes mám zásoby:-)
17.03.2010 16:04:00 | CULIKATÁ