Děkuji Ti
Anotace: Nemám co dodat-pouze-děkuji
Anděl plul větrem oblakům vstříc
čekal,zda-li vyjde zlatý půlměsíc
rojem hvězd zaléval modré nebe
trychtýřem slzy slil-vírou v Tebe
dával svůj svět dlaním něhy
odnesl časem všechny hněvy
vyčistil nitro starých ran
otevřel cestu nových bran
-do zapomnění
Přečteno 718x
Tipy 39
Poslední tipující: Antares, Milásek, Sana.sorrow, Holis, PremiumP, betmen71, enigman, Quigleika, Lady L, Jakub Lasak, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)