Kým spíme v objatí
Kým tu spíme v objatí
Ráno sa nestratí
V noci
Neumrú hviezdy
Smrť nenájde nás
Slnce sa nerozsvieti
/sme naveky zovretí
V záhade každej noci/
Kým spíme v objatí
Vonku umierajú
Vojaci v spáse vlastných
Duší
Pán farár hlási
Koniec sveta
A dieťa
Čo držalo balón plný prianí
Prepichlo ho špendlíkom
/Snáď tisíckrát/
Zatiaľ čo duchovia lásky
Spievali na šťastie
Manželom
Ležiacich vedľa seba
V chlade matky Zeme
Už milióny liet...
Tum tum tum...
A padá prach na všetky sny
Smutných ľudí
...kým my tu spíme v objatí..
Čas sa nestratil
Nezmrzol
Nezhorel...
Svet sa stále točí
Okolo vlastnej osi
A nezastaví sa
Vieš?
Kým spíme v objatí..
...ja a ty...
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamer.Z, Zorenka Ježková, enigman, zelená víla, CULIKATÁ, modrá...
Komentáře (4)
Komentujících (4)