Požární hlásič
Anotace: Tahle báseň je trochu o životě, lidech, lásce,... Každý může najít svoje.
Vyjdu takhle na ulici,
doprava – doleva.
Náhle slyším:
Haló!!!
Co se stálo?!
Z požárního hlásiče dítě skočit, se chystalo.
V jeho mysli se dívám,
malou podlahu vidím.
Úžasný výhled má,
propast pod sebou osudnou.
Mé srdce snaží se pomáhat a vstoupat vzhůru,
kde však vzít míru,
než spustí se dolů?
Cesta zpátky dolů je složitá,
projít všechny šprušle a vedle se dívat,
jak člověku chybí křídla pro svůj let.
Z nebe pomalu snáší se déšť a mračna se stahují. Utíkejte, všichni a pryč!!!
Náhle svítím a silný šok proběhne mi tělem.
Trefil mě blesk a projel mi srdcem.
Ztěžklo mi,
že by snad potem?
Ležím, spím, nevnímám,
oči lehce otevírám.
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Dev_LATea_princess
Komentáře (0)