Čas
Čas zas někam plyne
a já nevím kam.
Moje duše hyne,
už jsem zase sám
Čas někam utíká,
já ho nedoženu.
Čas už chytil viníka,
praštil s ním o stěnu.
Čas mě jednou zabije,
já se tomu nebráním.
Srdce víno dopije,
už se nikdy nevrátím.
Čas však všechno přežije,
smrt i moji lásku.
V moji duši černo je,
prohrál jsem svou sázku.
Komentáře (0)