Tak sám
Anotace: zase jedna depresivní
Uvnitř se cítím jako prázdný hrob
mé tělo obrací se v prach
vítr mne odnáší po kouskách do nicoty
necítím nic, než chlad
nemá to nic společného s tím, co prožívám
kolem mne je spousta lidí
a já se přesto cítím sám
nic nemůže změnit tenhle stav
i když se snažíš
jsem tak sám
poslední naděje umřela
nic nevydrží věčně, vše se rozpadá
jsem tak sám
tak sám, tak zatraceně sám.
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Elisha, Javavia, CULIKATÁ, modrá..., harmony
Komentáře (4)
Komentujících (4)