Pravda o narození
Stydlivá pravda
skryta v panně
v žalu očí s
linkami egyptských
královen a princezen
Stydlivá pravda
skryta v panicově
nástroji
Pravda o jezulátku,
které se narodilo v jezu
ó bože, věř mi
Nepřišlo na svět z
lůna Matky plodnosti
jak ji znázorňovali
neolitičtí zemědělci
v hliněných plastikách
ještě před příchodem Krista
ó bože, věř mi
Jezulátko neodchovala vlčice
jako Romula a Rema
ó bože, mluvím pravdu
Jezulátko
se zrodilo
z kapky vody v jezu
ó bože, tak se stalo
vytrhni mi jazyk
z úst pokud jsem zalhal
ó bože, pane-bože
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)