Slabá píseň
Slabá pisni,
dej mi svou vodu pít,
dobře chápu,
že nemůžu pochopit,
možná že vítr
stínem svým napoví,
možná, že jen tak vane...
Lesní cesto,
nechám se obejmout,
vůní listí,
které je jara proud,
možná mi písek
šuměním napoví,
možná, že tu není doma...
Zítra ráno,
až slunko zahladí,
momenty žití,
které mu neladí,
možná že stíny
budou mít pevný tvar,
možná prostě utečou...
Přečteno 302x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, enigman, Psavec, Zefi, hašlerka, Agniezka, Mbonita, Javavia, CULIKATÁ, BARBYE, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)