Milování
Anotace: Víte o čem píšu...? Myslete...
Usedá za klavír
se zavřenýma očima
usedá za klavír
s úmyslem hrát.
Usedá za klavír
vláčně a pomalu
usedá za klavír
urovnávajíc si noty
Usedá za klavír
vztahuje naň dlaně
usedá za klavír
s upravenými nehty
Usedá za klavír
s dlouhýma nohama
usedá za klavír
nahá a bosá
Usedá za klavír
upravujíc své vlasy
usedá za klavír
chystá se hrát.
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)