KDO TO ŘEKNE PRVNÍ
Potají když zkoušíš hledat
tajemné stopy krás
najdeš co ale nemáš
třeba v nás
polapíš vteřinu zázraků
Jaké je nebe bez mraků
když v tom chceš číst
jak kočka verše příst
mlčení času,pocity štěstí
mlčení,co nechá se vésti
navlékej korálky
dívej se do dálky
potom v tom počítají
světu ale žalují
mlčí si ve chvíli
než doběhne k cíli
kdo ti řekne,někde jsou
za sebou ale jdou
kdo řekne to první
než odezní......
Přečteno 298x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, enigman, Psavec, hašlerka, Javavia, Květka Š., Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)