Pozpátku
Anotace: Přesně takhle to vedu :)
Dělám věci pozpátku,
vyhýbám se začátku.
Je mi strašně,
když tvářím se šťastně.
Je mi slastně…
Padám,
často vstávám.
Padám… Kam?
Sotva to tam
znám.
Co je se mnou?
Se ptám.
Jsem klidná.
Je čas.
Zvýšit hlas.
A říct
nadešel čas být
sama sebou.
O místo se bít
s ní i s tebou.
Zbavím se lidí,
co mě ke dnu táhli,
Těch, co byli falešní kamarádi.
Proti mně se spřáhli,
a co má být?
Můžu bez nich žít.
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Hazentla, Houda, Javavia, Striga, CULIKATÁ, Agniezka, modrá...
Komentáře (2)
Komentujících (2)