Kyklopovo oko
Anotace: najít sám v sobě básníka
Hrozně to bolí
Už dlouho jsem se neučila
Teď drtím slovíčka
a gramatiku
Jak jsem žila?
V jediném okamžiku
rozhodnutí
Ne zarazit
ale rozvinout své pnutí
Pustila jsem se do života
Kreslím si, zpívám
slovíčka drtím zas a znova
Když pochybuju
přikývne mi sob i sova
Mám plný pokoj
sobů, ba i sov...
Jsem šťastná
...v zásobě mám
další milióny slov...
Přečteno 399x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiří I.Zahradník, Holis, a_tao, bejbyyyy, Paulín, jedam, ilona, Lorraine, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)