dokonalá metafora
představuju si život jako
dokonalou metaforu divadelního představení
které vymyslíte z fleku
plné zapomenutých slov
cizích herců
s kterými najednou hraju postelové scény
ale publiku se to líbí
tak pokračujeme
a vůbec nás nenapadne že
i metafora může jednou ztratit
význam
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: atty, ilona, strašidýlko-střapatý, enigman, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)