Dívám se na jeho čárový kódy.
Žádná sériová výroba.
Cítím
vzduch prodírající se pootevřeným oknem
svůj pohled na JEHO předloktí
jeho pohled na mých očích
svý oči
brouzdající mezi řádky
a hledající ukrytá hesla.
NO DUPLICATE
Cesty a návraty
a neobyčejný chvíle zoufalství.
Lidi
co se nesnaží zakrejvat rány.
Vzduch prodírající se pootevřeným oknem
jeho předloktí
můj pohled
jeho pohled na moje oči
moje oči
hledající skulinu
hledající pevný bod.